Jump to content

Photo

Изтегляне И Инсталиране На 4.3.4


  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1 Генн Седогрив

Генн Седогрив

    Marshal

  • Member
  • 186 posts

Posted 11 July 2016 - 09:00 PM

world_of_warcraft___cataclysm__5__by_sol

 

4.3.4 - Cataclysm

1. Изтегляте играта от тук ( КЛИК ) - Ще ви се свали torrent файл, след което трябва да го стартирате ( подобно на свалянето от Zamunda. )

 

2. След като сте свалили играта, се уверете, че мястото на което я поставяте не е именувано на кирилица, за пример ( Игри/world of warcraft 4.3.4 ) за да избегнете грешка при стартирането за предпочитание е да я сложите на чисто в D / C / E  ( Където пожелаете, желателно е да не е в папка наименувана на кирилица ).

 

3. Натиснете десен бутон върху папката на играта и после ( Опции / Properties ) 

След като кликнете, ще ви излезе един прозорец, на него ще забележите 2 квадратчета едното от което е (read only / чети само ) - Това позволява на файловете които са в папката да бъдат прочетени от програми извън нея. Натиснете върху маркирания квадрат, и премахнете марката, като се уверите, че двете квадратчета са празни, натиснете ( Apply / Запази ).

 

4. И ето, че играта е готова ! Отворете папката на играта и стартирате играта от wow.exe

( Няма нужда от поставяне на realm лист, тъй като играта е свалена от monster-wow. )

  • Ако сте на 64 битова версия на windows ( може да проверите това с десен бутон върху ( My computer ) И после ( Properties  / опции ).
  • Свалете този файл ( КЛИК ) и го unrarr / разархивирайте в папката на играта. След това стартирате играта от MonsterWow64.exe.

  • Генн Седогрив and panopos like this

OsYc6Nd.jpg?1