Jump to content

Photo

Бъгнати Паладини Или Експлойт? Помощ Моля.

Lawbringer

 • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 wogss

wogss

  Member

 • Member
 • 28 posts

Posted 10 January 2017 - 05:21 PM

Здравейте пичове, реших след дълго време почивка да се върна да поиграя във Monster WoW, и останах очарован от работата по легион реалма.. Та реших да си дигна едно роугче, за да поцъкаме с един приятел Double Rogue Combo, обаче се натъкнах на един много гнусен и досаден "бъг", или незнам как да го нарека можеби е exploit? Та проблемът ми е че когато съм във стелт и има ретри паладин от противниците, да подчертая "ВИНАГИ" ме изкарва от стелта заради така наречената "lawbringer" магия.. Няма значение на какво разтояние е паладина от мен, даже имаше случаи (не един или двапъти) паладинът да се намира на другия край на батълграунда и да ме изкара от стелт със "lawbringer - 4dmg".. Във случая дори паладина да се бие със някой друг и да е на другия край на мапа, мене ме изхвърля ит стелт.. Та по този начин играта със роуг е невъзможна, бия ваниш и палата ме изкарва от стелт, опитвам се да го амбушна и палата ме изкарва от стелт.. Смисълът се губи тотално, та се надявам някой от големите да ми обърне внимание и то по скоро ако може, да ми обясни какво да предприема за да си разцъквам със роуга.. Благодаря предварително ако някой се наеме да ми помогне..#2 ubitaciood

ubitaciood

  Member

 • Member
 • 39 posts

Posted 16 January 2017 - 12:28 PM

цъкай си оутлау на него не му трябва стелт

 #3 Templarios

Templarios

  Veteran

 • Veteran
 • 51 posts

Posted 11 April 2017 - 06:54 PM

Здравейте пичове, реших след дълго време почивка да се върна да поиграя във Monster WoW, и останах очарован от работата по легион реалма.. Та реших да си дигна едно роугче, за да поцъкаме с един приятел Double Rogue Combo, обаче се натъкнах на един много гнусен и досаден "бъг", или незнам как да го нарека можеби е exploit? Та проблемът ми е че когато съм във стелт и има ретри паладин от противниците, да подчертая "ВИНАГИ" ме изкарва от стелта заради така наречената "lawbringer" магия.. Няма значение на какво разтояние е паладина от мен, даже имаше случаи (не един или двапъти) паладинът да се намира на другия край на батълграунда и да ме изкара от стелт със "lawbringer - 4dmg".. Във случая дори паладина да се бие със някой друг и да е на другия край на мапа, мене ме изхвърля ит стелт.. Та по този начин играта със роуг е невъзможна, бия ваниш и палата ме изкарва от стелт, опитвам се да го амбушна и палата ме изкарва от стелт.. Смисълът се губи тотално, та се надявам някой от големите да ми обърне внимание и то по скоро ако може, да ми обясни какво да предприема за да си разцъквам със роуга.. Благодаря предварително ако някой се наеме да ми помогне..

Здр wogss възможно е да е имало  първоначални бъгове от Паладин или Роуг класите  но  на практика  това  което споделяш е  почти невъзможно освен ако   така наречения играч/и   не  е/са  използвал/и   забранени cheat програми  което би довело до тяхен БАН.  #4 Blackox

Blackox

  Heroic

 • Veteran
 • 338 posts

Posted 12 April 2017 - 05:41 AM

Можеш ли да споделиш видео, от което да се види как точно се случва това. Евентуално след това да се прецени към коя секция да се насочи - за бъг или репорт.

#5 stranded

stranded

  Heroic

 • Veteran
 • 261 posts

Posted 12 April 2017 - 06:40 AM

Това е наистина бъг на паладините-(lawbringer),който не беше оправен повече от месец,но мисля най-накрая е наред.Мен също ме е изкарвал от камуфлаж (стелт),докато съм на Сървайвъл с хънтъра в редица батълграунди.

#6 Glorious

Glorious

  Heroic

 • Member
 • 510 posts

Posted 12 April 2017 - 07:42 PM

Здрасти wogss,

Ако все още имаш проблем със съответния случай; с предстоящата актуализация 7.1.5, почти всичките въгове ще бъдат фиксирани.

Поздрави,

Glorious


Posted Image