Jump to content

Photo

Warrior Sargeras


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ma4y

ma4y

    Marshal

  • Veteran
  • 155 posts

Posted 04 December 2017 - 06:54 PM

Да кажем по-нещо за Furry Warriora и Експлойта със спеца?



#2 ma4y

ma4y

    Marshal

  • Veteran
  • 155 posts

Posted 05 December 2017 - 08:01 AM

20 Преглеждания и нищо всеки си трае защо ли ? 



#3 Ping / Pearls

Ping / Pearls

    Veteran

  • Veteran
  • 74 posts
  • LocationLondon, UK

Posted 30 December 2017 - 07:22 AM

Какъв експлоит имаш предвид? Проблемът им с threat е все още на лице, но не мисля, че е експлоит. Играчите реално не печелят нищо от него. Е... Като изключим тези, които не го знаят, и се изпошашкат в някоя инстанция...тези които го знаят, мрънкат.

И в двата случая, отстрани ми е добре.

 

П.С. Вместо да си пишем сладки приказки, направи репорт в бъгтракера. 


  • Mimmsii / Fioradys likes this

"Even the very best active main spec bear lover & addicted pve tank druid is playing on 90% of the bear capabilities. Which is awesome. And enough for everyone. But I still log my Ping from time to time. Just to remind you the other 10% you will always miss. Because I've proved them to be real. You are still 3 steps behind me."               <- Ping <Beyond Godliike> Alliance. Monster Cata server.

 

"The hunter is nothing without the hunt."     <- Pearls <Order of Gul'dan> Alliance. Monster Legion server. (quoting Illidan Stormrage.)


#4 ma4y

ma4y

    Marshal

  • Veteran
  • 155 posts

Posted 08 January 2018 - 04:06 PM

Какъв експлоит имаш предвид? Проблемът им с threat е все още на лице, но не мисля, че е експлоит. Играчите реално не печелят нищо от него. Е... Като изключим тези, които не го знаят, и се изпошашкат в някоя инстанция...тези които го знаят, мрънкат.

И в двата случая, отстрани ми е добре.

 

П.С. Вместо да си пишем сладки приказки, направи репорт в бъгтракера. 

 

Направил съм Фикснат е бъга,но само за в арена в БГ-та и ПВЕ още си е актуален !!!



#5 ma4y

ma4y

    Marshal

  • Veteran
  • 155 posts

Posted 08 January 2018 - 04:07 PM

И говоря за друг бъг на фури с който те oneshot !!!