Jump to content

Photo

I M Getting Blz51914001 Error


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 sahilx

sahilx
  • Member
  • 5 posts

Posted 13 June 2018 - 04:47 PM

i am logging after almost week and i am getting BLZ51914001 error for some reason.



#2 sahilx

sahilx
  • Member
  • 5 posts

Posted 13 June 2018 - 05:05 PM

now i m getting error code bzl 51900328



#3 Tachigm

Tachigm

    Marshal

  • Member
  • 185 posts
  • LocationPortugal

Posted 13 June 2018 - 05:31 PM

Hello there!
Check this thread if you haven't already http://forum.monster...ted-for-legion/ .

Regards,
Tachi

#4 sahilx

sahilx
  • Member
  • 5 posts

Posted 13 June 2018 - 08:15 PM

fvk its my firewall which was messing it

can u tell me how to make it work with firewall



#5 Naozxy

Naozxy

    Legendary

  • Legendary
  • 1077 posts

Posted 18 June 2018 - 08:28 AM

fvk its my firewall which was messing it

can u tell me how to make it work with firewall

You have to put your wow.exe or your wow folder to your firewall software's exceptions (like if its AVG/AVAST/ESET/or whatever). Or just simply disable your firewall (not suggested)

Though, its in Hungarian, but if you are using AVG, you may check this link which is pretty well followable:

http://forum.monster...rok-megoldások/

Go to  ''3. Hibakeresés:'' and follow the pictures below. If your problem still persists after it, or you can't do it then just contact me via private message or answer here. The way you put your game to exceptions is really similar as the other softwares.

 

Greetings,

Nao



#6 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 18 June 2018 - 01:25 PM

Hello, I'm also having this error blz51900328.
I already tried:
- Disable firewall;
- Disable Avast anti-virus;
- Install CyberGhost VPN;

I copy and pasted the WTF/Configurar.wtf from my friend which also plays WoW Legion.
I'm using windows 10.
I download the game from the 7.1.5 torrent version from the website.
Can someone help me ?

#7 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 19 June 2018 - 01:41 AM

Hello!
Can you help me ? I'm with error Blz51914001 when try to connect to WoW Legion 7.1.5
I tried to disable windows firewall, disable AVAST anti virurs
I also tried to use the "prompt command" ipconfig flushdns release renew with no success.
I'm using windows 10. Can you help me ? 
(I also changed the "WTF/Config.wtf" file)
 
Thank you so much


#8 Naozxy

Naozxy

    Legendary

  • Legendary
  • 1077 posts

Posted 19 June 2018 - 08:08 AM

 

Hello!
Can you help me ? I'm with error Blz51914001 when try to connect to WoW Legion 7.1.5
I tried to disable windows firewall, disable AVAST anti virurs
I also tried to use the "prompt command" ipconfig flushdns release renew with no success.
I'm using windows 10. Can you help me ? 
(I also changed the "WTF/Config.wtf" file)
 
Thank you so much

 

You sure you do have the right realmlist? You must have this one, edited in your Config.wtf file: 

SET portal "legion.monster-wow.com"

Remove the previous realmlist, and add the one i mentioned above

Also, Where did you download the client? From monster-wow.com or from other websites and updated it with mini client?



#9 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 19 June 2018 - 11:04 AM

Hello Naozxy, 
I download the "7.1.5 Torrent Magnet (Recommended)" from "http://monster-wow.c...om/connection" (40GB link).

I have a friend which also downloaded the game from the same link in the same day, and he's playing with no problems. I asked him to send me his "World of Warcraft/WTF/Config.wtf" and I pasted in my folder. 

And yes, I'm pretty sure it's with "SET portal "legion.monster-wow.com"". I also tried "SET portal "178.32.196.153"".

I also tried to use CyberGhost VPN, but still got the same error.

I now asked my internet provider to free the TCP ports: 1111-1119, 8001-8009, 8019, 8085, 8086  for IP: 178.32.196.153

I'm from Brazil, and my friend which's playing is also from Brazil.

Do you have any other ideas, please?



#10 Naozxy

Naozxy

    Legendary

  • Legendary
  • 1077 posts

Posted 19 June 2018 - 03:20 PM

Hello Naozxy, 
I download the "7.1.5 Torrent Magnet (Recommended)" from "http://monster-wow.c...om/connection" (40GB link).

I have a friend which also downloaded the game from the same link in the same day, and he's playing with no problems. I asked him to send me his "World of Warcraft/WTF/Config.wtf" and I pasted in my folder. 

And yes, I'm pretty sure it's with "SET portal "legion.monster-wow.com"". I also tried "SET portal "178.32.196.153"".

I also tried to use CyberGhost VPN, but still got the same error.

I now asked my internet provider to free the TCP ports: 1111-1119, 8001-8009, 8019, 8085, 8086  for IP: 178.32.196.153

I'm from Brazil, and my friend which's playing is also from Brazil.

Do you have any other ideas, please?

Your error isnt supposed to be only patch problem, every error is so widespread.. Have you tried not disabling, but putting your game to the exceptions in Avast? 

Go to

  • Settings
  • Exclusions / Exceptions (idk the exact name of the section)
  • Browse wow.exe(the one you run the game with) + your whole wow folder, hit ok
  • Confirm your preferences (to save your settings)

and run your game



#11 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 19 June 2018 - 11:10 PM

Your error isnt supposed to be only patch problem, every error is so widespread.. Have you tried not disabling, but putting your game to the exceptions in Avast? 

Go to

  • Settings
  • Exclusions / Exceptions (idk the exact name of the section)
  • Browse wow.exe(the one you run the game with) + your whole wow folder, hit ok
  • Confirm your preferences (to save your settings)

and run your game

I tried this, but I'm still with the same error.

Also, my internet provider released the TCP ports: 1111-1119, 8001-8009, 8019, 8085, 8086 for my personal computer IP.

 

Also didn't worked.

 

Please, any other idea? I kind of tried a lot of things, but always get the same error...



#12 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 20 June 2018 - 02:54 AM

Hello
I looked at my WoW folder logs for any error... I found this very useful... It seems I can't connect to legion.monster-wow.com:1119. I recieve ERROR_HTTP_COULDNT_CONNECT (14001)

 

The log from "World of Warcraft/Logs/BattleNet.log":

 

 

6/19 23:45:14.438  [IBN_Login] Starting up | hasFrontInterface=false | hasBackInterface=false

6/19 23:45:22.100  [GlueLogin] Starting login | launcherPortal=nullopt | loginPortal=legion.monster-wow.com:1119
6/19 23:45:22.100  [GlueLogin] Resetting
6/19 23:45:22.100  [IBN_Login] Initializing
6/19 23:45:22.100  [IBN_Login] Attempting logon | host=legion.monster-wow.com | port=1119
6/19 23:45:22.100  [GlueLogin] Waiting for server response.
6/19 23:45:23.289  [GlueLogin] Waiting for server response.
6/19 23:45:23.557  [GlueLogin] Waiting for server response.
6/19 23:45:23.633  [GlueLogin] Fatal error while logging in | result=( | code=ERROR_HTTP_COULDNT_CONNECT (14001) | localizedMessage= | debugMessage=JSON error: ERROR_HTTP_COULDNT_CONNECT (14001) token: 1)
6/19 23:45:23.643  [IBN_Login] Front disconnecting | connectionId=1
6/19 23:45:23.643  [GlueLogin] Disconnecting from authentication server.
6/19 23:45:23.918  [IBN_Login] Front disconnected | connectionId=1 | result=( | code=ERROR_OK (0) | localizedMessage= | debugMessage=)
6/19 23:45:23.918  [GlueLogin] Disconnected from authentication server.
6/19 23:45:23.918  [IBN_Login] Destroying | isInitialized=true
6/19 23:45:25.940  [IBN_Login] Destroying | isInitialized=false
6/19 23:45:26.539  [IBN_Login] Shutting down


#13 Naozxy

Naozxy

    Legendary

  • Legendary
  • 1077 posts

Posted 20 June 2018 - 09:29 AM

Hello
I looked at my WoW folder logs for any error... I found this very useful... It seems I can't connect to legion.monster-wow.com:1119. I recieve ERROR_HTTP_COULDNT_CONNECT (14001)

 

The log from "World of Warcraft/Logs/BattleNet.log":

Are you logging with your legion email / username, or your original username?



#14 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 20 June 2018 - 10:32 AM

Are you logging with your legion email / username, or your original username?

It doesn't matter what I use as login/password. I can type username: "aaaa", password: "aaaa" and I get the same error.

But yes, I tried with my legion email/username AND my original username:

Username: Adarcline

Legion Login: [email protected]

Donation Points: 0
Vote Points: 20
+5 Vote Point rewared for Activity!
--> Vote for us and get additional Points!
Banned: Not Banned



#15 Naozxy

Naozxy

    Legendary

  • Legendary
  • 1077 posts

Posted 20 June 2018 - 12:48 PM

try disconnecting your modem and reboot your pc



#16 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 20 June 2018 - 02:08 PM

try disconnecting your modem and reboot your pc


Hello, I tried this, but the problem still persists... Do you have any other idea please?

#17 Naozxy

Naozxy

    Legendary

  • Legendary
  • 1077 posts

Posted 21 June 2018 - 05:40 AM

Hello, I tried this, but the problem still persists... Do you have any other idea please?


Hi,

Remove read only from your wow folder, or if its already removed then add it.

#18 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 21 June 2018 - 11:30 AM

Hi,
Remove read only from your wow folder, or if its already removed then add it.


Hello,
For some reason I can't change the readonly from the folder... But I changed the permissions and gave permission to everything for every user... Still doesn't Works..
Also, I found out that windows "blocked" the files. I unblocked all the files but I still get the same error.

#19 Naozxy

Naozxy

    Legendary

  • Legendary
  • 1077 posts

Posted 21 June 2018 - 12:25 PM

Hello,
For some reason I can't change the readonly from the folder... But I changed the permissions and gave permission to everything for every user... Still doesn't Works..
Also, I found out that windows "blocked" the files. I unblocked all the files but I still get the same error.

Ok,

What I was doing in this case is I downloaded the client from other resource and updated it with the mini client of the server I want to play at. 

1. Grab one of the clients from from wowcircle or freakz and download it

2. After you downloaded the game, download 7.1.5 Run&Launcher (monster-wow.com/connection), and exctract in your wow folder

3. The 7.1.5 Run&play includes realmlist file aswell so you just have to rewrite it.

4. Put your game launcher & and wow folder to the exceptions.

5. Run the game

 

Letme know if it works!



#20 Adarcline

Adarcline

    Member

  • Member
  • 14 posts

Posted 24 June 2018 - 03:45 AM

Hello Naozxy,
 
I tried this in my notebook (not my PC), and it worked. I copy and pasted the whole game to my PC and it didn't worked.
 
I then, formated my PC and now it works.
 
It seems that something (I don't know what) was blocking my connection with you authetication server and I was recieving the BLZ51914001 error.
 
 
 
Thank you so much for your patience and help!

  • Naozxy likes this